Дизајн и разновидност

Благодарение на дизајнот и напредните технологии, нудиме голем избор на површински структури на павер елементите за создавање на уникатни проекти. Погледнете ги можностите што ви ги нудиме.

Површина со ситно-грануларна текстура "прскана"

Umbriano гранитно сива
Umbriano гранитно сива

Уникатна површина со ситно-грануларна текстура се постигнува како резултат на дополнителна обработка, преку патентиран технолошки процес во кој ситните природни честички расфрлани на површината му даваат уникатен изглед на секој производ. Импресивната слика на површината, комбинирана со прави рабови без засеци, му даваат на  Umbriano специфичен сјај на природен гранит.

Производи:

Површина ,,миена”

La Linia Grande, гранит сива
La Linia гранитно сива

Површината на производите се обработува дополнително, а како резултат на ова остануваат видливи специјално избрани фракции од  природен камен.

Структурата на измиената  површина е фино истакната. Камчињата даваат сјаен акцент на природната позадина. Површината има голем сјај. Производите со „миена“ површина зрачат со елеганција и стил инспириран од природата.

Производи:

Површина “Colorflow”

Product texture Asti Natura julto byal melanj
Asti Colori

Карактеристичниот изглед на производите со површина„ color-flow “ се постигнува со линеарно мешање на хармонично избрани композиции во боја, создавајќи единствена површина. Играта на светли и потемни нијанси создава експресивна, разнобојна слика на површината.

Производи:

Површина “Colormix”

Product texture Appia Antica nastilka siv melanj
Appia Antica сив меланж

Спецификата на производите со површина ”Colormix” е резултат на претходно подготвен состав на бои, чие мешање предизвикува оригинална слика на секој производ. Хармоничната игра на бои гарантира уникатен сјај дури и на големи површини.

Производи:

  AppiaAntica 

Површина ,,структурирана”

Bradstone old town песокливо жолта

Модел на структурираната површина се природните камени.

Производи:

Површина ,,кварцна”

ASTI Natura плочки, графитно сива
Asti Natura графитно сива

Површинскиот слој  се третира само со нанесување кварцен слој. Производите со видлива бетонска површина се произведуваат во еднобојни варијанти.

Производи:

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Ние сме тука за вас!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријава за Newsletter

Не пропуштајте ги нашите новитети

Слични статии

Продажба