Wienerberger moderna arhitektura
House Celovška Slovenia

Инспирација

Дали сакате да знаете што можете да постигнете со нашите керамички градежни материјали? Или, едноставно, сакате да се инспирирате?

Градбите на Wienerberger се поделени на 4 главни типови:

Соништата за вашата куќа почнуваат со инспирација...

Добро заслужениот одмор во квалитетна зграда дава нова сила.

Можете да истражувате за нив и со селектирање на посакуваниот архитектонски стил:

Згради со модерен архитектонски стил

Класичниот стил за многумина останува фаворит

Wienerberger Brick Award

Некои од горенаведените градежни објекти учествуваа во Wienerberger Brick Award.
Ова е мултинационален архитектурен конкурс за куќи и згради изградени со материјали од глина.

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Изберете!

Заедно можеме да ги реализираме вашите соништа!

  • Погледнете во нашата референтна листа и инспирирајте се!
  • Дознајте повеќе од нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата канцеларија да го видите нашето богато производствено портфолио!
  • Изберете ги најдобрите решенија за вас!

Можете да нè најдете тука: 

Канцелариј

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница