Woman looking at computer screen in front of brick-lined wall
Woman surrounded by colorful cushions and blankets on rooftop terrace flipping through photo album in front of brick wall
Woman lying on bed in front of brick-built fireplace reading a book

Материјали за инспирација

Тука нарачајте го БЕСПЛАТНО вашето печатено издание на некои од нашите најдобри книги и списанија...

Списание Architectum

Како водечки производител на керамички тули, плочки, фасади и ќерамиди, „Винербергер“ покажува дека архитектурата во која се користат керамички градежни материјали може да биде естетски привлечна, возбудлива, модерна и иновативна. 

Brick Book

Brick Book e луксузно издание, во кое се сместени сите финалисти за наградата „Wienerberger Brick Award“ - победниците и номинираните, претставени од страна на меѓународни архитектонски автори.

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!

Продажба