Mockup of GardenVisions app in different devices

Мобилна апликација GardenVisions

Дизајнирајте го вашиот двор! 

Дизајнирајте го вашиот двор со апликацијата GardenVisions на Semmelrock!

Сакате да ја уредите вашата тераса, алеа или двор, но не знаете како тоа би изгледало или кој производ најмногу ви одговара?
 
Апликацијата GardenVisions ви овозможува да ги визуелизирате вашите идеи со омилените производи на Semmelrock.
 
Сè што треба да направите е да прикачете фотографија и да ја означите областа што сакате да ја поплочите.
Изберете од многубројните модели, бои или површини во комбинација со песок за фугирање. Можете да ги прилагодите порамнувањето и перспективата користејќи ги опциите на апликацијата.
 
Покрај опцијата за преглед, апликацијата ви овозможува да ја зачувате симулацијата или да ја испратите на нас за дополнителни информации.

Мој дом, мој проект

Изберете го вашиот омилен производ и добијте симулација на вашиот избор. Еве што треба да направите:
 

Преземете ја апликацијата

Апликацијата е бесплатно достапна на App Store и Google Play. Можете да го користите и на мобилен и на таблет.

 

Означете ја областа

Фотографирајте го просторот што сакате да го уредите или изберете веќе направена фотографија.

Одберете го производот и бојата

Употребете ја вашата креативност и изберете го производот и бојата што најмногу одговараат на вашиот проект.

Изберете песок за споевите

Изберете ја бојата на песокот за совршен изглед на вашиот проект.

Најнови измени

Можете да ги прилагодите порамнувањето и перспективата за да добиете идеална слика во однос на димензиите на павер-елементите.

Споредете и одлучете

Можете да изберете помеѓу неколку видови на павер-елементи и песок за фугирање за да можете да ја донесете најдобрата одлука.

Зачувајте, споделете, испратете

Зачувајте го дизајнот, споделете го со вашите пријатели или испратете го до нас.

Испратете ни го дизајнот

Ви испраќаме професионално 3D рендерирање и ве советуваме за вашиот проект.

Преземете ја апликацијата GardenVisions

Апликацијата е достапна за преземање од Google Play или App Store.

GardenVisions mobile app QR code Google Play
GardenVisions mobile app QR code App store

За дополнителни прашања, ве молиме контактирајте не: office.mk@wienerberger.com

Продажба