Business people and architect talking about a new building project in front of brick facade
Recultivation of clay pit in Beerse
Woman pointing at tablet with male coworker taking notes at construction site, Fast Forward Commercial Excellence

Продажни подрачја

За сите информации во врска со набавката и цената на производите на Wienerberger, контактирајте ги нашите комерцијални претставници.

Контакти по продажни региони

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот Newsletter и бидете први што ќе ги дознаете нашите најнови вести, производи, статии и промоции.


Внесете го Вашето име и е-пошта.