Комплекси

Добро заслужениот одмор во квалитетна зграда дава нова сила.

0Резултати

Погледнете ги другите типови на објекти

Семеjни куќи

Соништата за вашата куќа почнуваат со инспирација...

Стамбени згради

Керамичките тули се погодни и за згради за повеќе семејства.

Јавни обjeкти

Заедничката животна средина е заедничка грижа.

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Изберете!

Заедно можеме да ги реализираме вашите соништа!

  • Погледнете во нашата референтна листа и инспирирајте се!
  • Дознајте повеќе од нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата канцеларија да го видите нашето богато производствено портфолио!
  • Изберете ги најдобрите решенија за вас!

Можете да нè најдете тука: 

Канцеларија 

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница

Продажба