Архитектонски стилови

  • Од класична до модерна архитектура
  • Игра на бои и форми
  • Инспиративни стилови на градење
  • Решение за секој стил

Дали планирате да реновирате или да градите? Барате инспирација?

Разгледајте ги нашите референци, поделени по архитектонски стил и најдете најсоодветно за вас! 

 

Модерен

Згради со модерен архитектонски стил

Медитерански

Згради што потсетуваат на Медитеранот

Класичен

Класичниот стил за многумина останува фаворит

Историски

Да се вратиме во минатото...

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Одберете!

Заедно можеме да ги реализираме Вашите соништа!

  • Погледнете ги нашите референтни објекти и инспирирајте се.
  • Консултирајте се со нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата Управа да го видите нашето богато производствено портфолио.
  • Одберете го најдобрито решение за Вас!

Можете да нè најдете тука: 

Управа 

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница