Moderna gradnja od opeke
Residents of the Duurzame Wijk - children are reading

Architectum

Како водечки производител на керамички тули, плочки, фасади и ќерамиди, „Винербергер“ покажува дека архитектурата во која се користат керамички градежни материјали може да биде естетски привлечна, возбудлива, модерна и иновативна.  

Со списанието Architectum, „Винербергер“ ги популаризира своите најдобри референтни објекти. Списанието е наменето за архитекти, дизајнери и за сите заинтересирани за архитектура. 

Тука нарачајте го последниот број од списанието Architectum:

 

Продажба