Semmelrock

SEM_Cover_2022_ext_web
Semmelrock logo
  • Целосни системски решенија
  • Модерен дизајн и голем избор на павер-елементи
  • Долготрајност и лесно одржување
  • Висок квалитет и техничка поддршка

Решенија за поплочување

Дворот и терасата се природно продолжение на вашиот дом на отворено. Тие ви обезбедуваат место за забава со пријателите или семејството, удобност и мирен одмор или атмосфера за релаксација. Доколку барате инспирација или начин да го изразите вашиот индивидуален стил, тука ќе најдете се што ви треба. Како дизајнер на надворешниот простор, можеме да ви помогнеме да го реализирате проектот од вашите соништа. Нудиме разновидни идеи и решенија погодни за дворот, терасата, пристапот до домот, влезот, оградите, патеките во дворот.

Semmelrock е познат на пазарот по својот асортиман на производи што постојано се развива, обезбедуваjќи слобода и креативност во уредувањето на проаторот за да можете да ги остварите вашите соништа. Инспирирајте се, одвојте време за неверојатни искуства во вашиот дом и надворешен простор.

Производи

Овде можете да ги погледнете сите наши производи. Пребарувајте со помош на филтри кои може да ги комбинирате

Истражете ги производите »

Зошто Semmelrock?

Дознајте кои се предностите на бетонските павер-елементи Semmelrock, зошто системот Einstein e иновивен и многу повеќе.

Дознајте повеќе »

Иновации и функционалност

Функционалната поливалентност на производите се постигнува преку технолошки иновации и долгогодишно искуство во уредувањето на надворешни површини.

Дознајте повеќе »

Карактеристики на производите

Овде ќе се информирате кое е значењето на симболите со кои се обележани сите наши производи.

Дознајте повеќе »

Katalóg Semmelrock 2022

Dokonalý dizajn vonkajších priestorov

  • Objavte harmóniu dlažieb.
  • Vytvorte si ideálny priestor s rodinami produktov Semmelrock. 
  • Spoznajte krásne dizajnové nápady a inšpirujte sa našimi novinkami.

 

>> PREZRIEŤ ONLINE

Идеи за дворот

Пронајдете ја инспирацијата за вашиот двор

  • Висококвалитетни павер-елементи
  • Бројни идеи за беспрекорно поплочен двор
  • Технички податоци и упатства за употреба
Ново

GardenVisions мобилна апликација

Дизајнирајте и уредете го вашиот двор, тераса или надворешно катче со апликацијата Semmelrock GardenVisions!

Дознајте повеќе»

Понуда на производи

Технички податоци и детални информации за производите

Разгледајте ја понудата на Semmelrock павер-елементи

Површина и бои

Дознајте повеќе »

Карактеристики на производите

Дознајте повеќе »

Иновативен систем Einstein®

Дознајте повеќе »

Најчесто поставувани прашања

Информирајте се »

Architects working in their office

Пријава за Newsletter

Нашиот Newsletter ги носи најважните информации од светот на Винербергер. Едноставно пријавете сè за да добивате информации на вашата е-поштa

Продажба