Umbriano плочи 50x50x5 cm тъмен гранит

Карактеристики на производите

Иновациите и функционалноста ја дефинираат филозофијата на Semmelrock. Овде ќе дознаете повеќе за симболите со кои се обележани нашите производи.

Semmelrock Protect® Plus

Protect plus икона
Protect plus икона

 

Површината на производите обележани со иконата Semmelrock ProtectPlus се третира со фабрички нанесен, специјален слој кој овозможува лесно чистење, ја зголемува отпорноста на луга атмосферските фактори.

Semmelrock Protect®

Површината на производите се третира со посебен слој, кој обезбедува поголема отпорност на атмосферски влијанија и секојдневното  загадување.

Система Pavelock - Einstein®

Системот Pavelock - Einstein®  е патентиран систем за целосно поврзување и интегрирана безбедност од поместување на  подот со загарантирана ширина на фугите во согласност со сегашните стандарди.

Третирана површина

Површината дополнително се третира со цел да се рафинира изгледот, а готовите производи понатаму се обработуваат во посебен циклус на производство, со миење, четкање, разделување и чукање.

Обележје CE

Производите на “Земелрок Штајн унд Дизајн” ЕООД носат ознаката за квалитет CE, која се заснова на тестови извршени во согласност со тековните стандарди за квалитет  БДС EN 1338 (површини), БДС  EN 1339 (плочки) и  БДС EN 1340 (рабници).

Semmelrock Concept

“Semmelrock Concept”  опфаќа производи со различна функционалност, но иста структура на површината. Не е важно дали се скали, ѕиден систем, плочки или подови, производите се целосно компатибилни и создаваат хармонично, комплетно опкружување.

Комби-форма

Комбинираната форма содржи голем број елементи со различни формати потребни за покривање на единица површина. Предностите се лесен начин на поставување, без сечење и богат избор на редење. Производи со комбинирана форма:

Квалитет

Производите Semmelrock Stein+Design се произведуваат и тестираат според усогласените стандарди БДС  EN 1338, EN 1339 и EN 1340 од високо квалитетни суровини, со постојана контрола на квалитетот.

Отпорност на мраз и луга

Производите со овој симбол се отпорни на мраз и луга, според БДС  EN 1338, EN 1339 и EN 1340. За одмрзнување, користете производи погодни за производи од бетон (на пр.  на NaCl). Производите што содржат сулфати можат да бидат штетни за производите.

Оптоварување од пешаци

 

Оптоварување од возила

 

Оптоварување од товарни возила

 

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

Ние сме тука за вас!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријава за Newsletter

Не пропуштајте ги нашите новитети

Слични статии

Третирана површина

Површината на производите се третира со посебен слој, кој обезбедува поголема отпорност на атмосферски влијанија и секојдневното  загадување.

Продажба