Техничка поддршка

Со цел да обезбедиме оптимална поддршка за инвеститорите, како и за изведувачите, архитектите и деловните партнери, нудиме техничка поддршка. Ви стоиме на располагање за прашања и совети за брза и едноставна градба со сите системски решенија на Винербергер.

 
 
 
 

Контакт

Звонко Костадинов

тел: 070 790 241

е-пошта:   zvonko.kostadinov@wienerberger.com

 
 
 
 

Техничката поддршка на Винербергер ги опфаќа следниве услуги:

 
  • Бесплатна пресметка на потребниот материјал
  • Бесплатни стручни совети
  • Бесплатна техничка поддршка
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот Newsletter и први информирајте се за сите новитети и промоции.


Внесете го Вашето име и е-пошта.

Продажба