Станбени објекти

Керамичките тули се погодни и за згради за повеќе семејства.

0Резултати

Погледнете ги другите типови на објекти

Семеjни куќи

Соништата за вашата куќа почнуваат со инспирација...

Јавни обjeкти

Заедничката животна средина е заедничка грижа.

Комплекси

Добро заслужениот одмор во квалитетна зграда дава нова сила.

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Одберете!

Заедно можеме да ги реализираме Вашите соништа!

  • Погледнете ги нашите референтни објекти и инспирирајте се.
  • Консултирајте се со нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата Управа да го видите нашето богато производствено портфолио.
  • Одберете го најдобрито решение за Вас!

Можете да нè најдете тука: 

Управа 

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница

Продажба