Модерен

Згради со модерен архитектонски стил

0Резултати

Погледнете ги другите архитектонски стилови

Класичен

Класичниот стил за многумина останува фаворит

Историски

Да се вратиме во минатото...

Медитерански

Згради што потсетуваат на Медитеранот

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Одберете!

Заедно можеме да ги реализираме Вашите соништа!

  • Погледнете ги нашите референтни објекти и инспирирајте се.
  • Консултирајте се со нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата Управа да го видите нашето богато производствено портфолио.
  • Одберете го најдобрито решение за Вас!

Можете да нè најдете тука: 

Управа 

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница