Cookies

 

Оваа веб страница употребува колачиња. Користиме колачиња за да ги персонализираме содржините и рекламите, да обезбедиме карактеристики на социјалните мрежи и да анализираме сообраќај кој минува низ нашиот вебсајт. Исто така споделуваме информации за нашата употреба на нашиот вебсајт со нашите социјални мрежи, рекламни и аналитички партнери кои може да се комбинираат со други информации кои вие ги имате обезбедено или кои можеби се собрани од вашата употреба на нивните услуги. Се согласувате на нашите колачиња доколку продолжите да ја користите нашата веб-страница.

Колачињата се мали текстуални датотеки кои можат да се употребуваат од страна на веб-страници со цел корисничкото искуство да се направи поефикасно.

Законот дозволува да складираме колачиња во Вашиот уред доколку се строго неопходни за операцијата на оваа веб-страница. За сите други типови на колачиња потребна ни е Вашата дозвола.
Оваа веб-страница употребува различни видови колачиња. Некои колачиња се поставени од трети сервиси кои се појавуваат на нашите страници.

Во секое време може да ја смените или повлечете вашата согласност од Изјавата за колачиња на нашата веб-страница.

Во нашата Политика за приватност, дознајте повеќе за тоа кои сме, како може да нѐ контактирате и како ги обработуваме личните податоци.

Вашето одобрение се однесува на следните домени: wienerberger.mk

Вашата моментална состојба: Дозволете ги сите колачиња (Неопходни, Претпочитани, Статистички, Маркетиншки). 

Промена вашата согласност  |  Повлекување на согласност

Декларацијата за колачиња е последен пат ажурирана на 16.7.2019 од Cookiebot:

 

Продажба