Бесплатна пресметка на материјалот

Испратете ни го Вашиот главен проект за да Ви го пресметамe потребното количество на материјал од Wienerberger.

За Вас правиме трошковник на производите Porotherm и Tondach

Во Wienerberger, услугата претставува една од најважните алки на нашето работење и затоа имаме тим што ќе одговори на Вашите прашања и ќе Ви даде корисни совети.

Доколку планирате да проектирате или да градите куќа со системот Tondach и Porotherm (носечки и преградни ѕидови Porotherm, како и таван и надвратници Porotherm), добијте дополнителни поволности и искористете ја услугата за советување, наменета за инвеститори, проектанти и изведувачи.

Каталозите и упатствата за градење можете да ги нарачате преку е-меил или едноставно да ни се јавите!

Вашите податоци ќе бидат третирани како доверливи. Вашата согласност може да се повлече во секое време со кликнување на линкот за откажување на њуслетерот или со испраќање на барање по меил на office.mk@wienerberger.com.

Законитоста за обработката на Вашите податоци пред да ја повлечете Вашата согласност ќе остане непроменета. За сите детали за складирање, обработка и бришење на Вашите податоци, како и Вашите права во врска со користењето на Вашите лични податоци, Ве молиме проучете ја нашата Политика за приватност. *