Productfinder, Vertriebsapp
BIM Lifestyle Photograph

Корисно

Развивме голем број онлајн-алатки и услуги за да овозможиме најдобра поддршка за нашите клиенти, изведувачи и бизнис-партнери. Нашиот тим, составен од експерти со техничка експертиза, е достапен за понуди, совети и обуки за сите системи за градење на „Винербергер“. 

Онлајн-алатки и фајлови што можат да се симнат

Услуги

Продажни подрачja - Техничка поддршка

Канцеларија

+389(0) 33 361 332

office.mk@wienerberger.com

Downloads

Сите печатени и промотивни материјали на едно место! Изберете и симнете.

Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот Newsletter и бидете први што ќе ги дознаете нашите најнови вести, производи, статии и промоции.
Се што треба е да го внесете вашето име и е-пошта.

Продажба