Производи

Ѕид Porotherm

Керамичките блокови Porotherm се решенија кои се енергетски ефикасни, модерни и пријателски настроени кон околината. Ѕидовите изградени со нив гарантираат трајна и здрава микроклима и безбеден дом и за идните генерации.

Покрив Tondach

Ќерамидите Tondach се природен производ без хемиски адитиви, достапни во повеќе дизајни и бои. Погодни се за сите типови покриви и секоја плочка има соодветни додатоци, кои го прават покривот комплетен. 

Покривни прозорци Tondach

Со покривните прозорци Tondach, вашиот поткровен простор ќе ве воодушеви со свеж воздух, природна светлина и здрава микроклима. Со покривниот систем Tondach, брзо и лесно ќе изградите совршен покрив, што истовремено ќе гарантира трајна вредност и безбедност на објектот.

Фасада Terca

Фасадната тула Terca прави дополнителен слој на ѕидот, кој го штити од атмосферските влијанија, а во исто време решенијата за фасадните тули овозможуваат исклучителна креативна слобода при дизајнирањето. Градбите од тули имаат вечна убавина, неповторлив карактер и шарм. 

Ръкостискане

Имате прашања за нас

или за нашите производи?

Контактирајте нè!

Локација

Управа 

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница

Продажба