Porotherm zidni i stropni sistemi
Male and female Architect with technical drawing on construction site

Решенија

Иновациите се манифестираат во различни форми, вклучително и во производството на керамички градежни материјали. Wienerberger развива одржливи и иновативни концепти преку палетата на производи Porotherm, Tondach и Terca.

Технички решениjа

Wienerberger е еден од водечките производители на керамички блокови (тули), ќерамиди и фасадни тули. Со своето богато производствено портфолио, Wienerberger поставува нови стандарди во поглед на иновациите, квалитетот и естетиката.

Куќа e4

Концептот на керамичката куќа е4 ги спојува четирите столбови на одржливиот развој: енергија, економичност, екологија и емоција. 

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за њуслетер

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Продажба