Павер-елементи Semmelrock

Бехатон

Одберете од големиот избор на бехатон кој го нудиме и покажете го вашиот префинет вкус и стил во надворешниот простор.

Плочки

Дадете му оригинален шарм на надворешниот простор, тераса, градина, плоштад со уникатниот избор на плочки Semmelrock.

Рабници

Бетонските рабници се произведени од високо квалитетен бетон и со своите разновидни формати служат за порабување на приоди, шеталишта и зелени површини. 

Продажба