Sve za dom na jednom mjestu!
Roof windows Hero Image

Покривни прозорци Tondach

Нека светлината влезе во вашиот дом!

Ново во портфолиото на производи на Винербергер!

Како водечки добавувач на градежни материјали ширум светот, Винербергер се развива врз основа на иновации и системски решенија што го подобруваат квалитетот на живот на сите наши корисници.

Постојано бараме решенија што ја редуцираат потрошувачката на енергија, ја штитат животната средина и обезбедуваат здравје и безбедност на сите членови на семејството. Нашата мисија е да имаме целосна понуда на одржливи градежни материјали и системски решенија за да обезбедиме објектите изградени со производите на Винербергер да бидат со највисок квалитет.

Зошто да ги одберете покривните прозорци Tondach?

 • Висок квалитет и функционалност
 • Одлична звучна и топлинска изолација
 • Непропустливост и долг животен век
 • Лесно ракување и одржување
 • Температурна постојаност во просториите
 • Безбеден и удобен простор
 • Повеќе природна светлина
 • Здрава и природна микроклима
 • Постојано проветрување на домот
 • Целосно решение
 • Компатибилност со сите модели на ќерамиди
 • Комплетна системска опрема
 • Лесна и брза монтажа
 • Овластени изведувачи и партнери

Светлина и свеж воздух во вашиот дом

Здравjето е на прво место

Со покривните прозорци Tondach, вашиот поткровен простор ќе ве воодушеви со свеж воздух, природна светлина и здрава микроклима.

Целосно решение на едно место

Сигурен и издржлив покрив Tondach

Со покривниот систем Tondach, брзо и лесно ќе изградите совршен покрив, што истовремено ќе гарантира трајна вредност и безбедност на објектот.

Одберете го најдоброто за вашиот покрив!

Разгледајте ја понудата на покривни прозорци Tondach

Како да го одберете соодветниот модел на прозорец?

Comfort, Project, Energy + или SmartPro?

Дознајте повеќе за сите модели на покривни прозорци Tondach и откријте го најдоброто  решение за вас!

Информирајте се повеќе

Придобивки од живеење на поткровје

Покривните прозорци обезбедуваат соодветно осветлување на поткровјето

Денес, поткровјето стана тренд во изборот на простор за живеење поради неговиот шарм и изобилство на светлина.

 

Информирајте се повеќе

Имате потреба од пресметка?

Едноставни калкулатори за сите видови на покриви

Изберете го саканиот покривен прозорец и пресметајте ја потребната количина на ќерамиди и системски додатоци за вашиот покрив.

Калкулатори за покрив

Лесна монтажа

Лесно прилагодлив елемент на паметниот покрив

Нашите овластени изведувачи ќе вградат квалитетни ќерамиди и системски додатоци за вашиот покрив, како и покривни прозорци Tondach по ваш избор.

Инспирирајте се од бројните можности за употреба на покривните прозорци Tondach

Roof windows

Понуда за покривни прозорци

 Ние ќе ви помогнеме да го одберете правилниот модел на покривен прозорец со нашата бесплатна техничка поддршка

 

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Пронајдете дистрибутер

Пронајдете го дистрибутерот што е најблиску до вас

Пријавете се за Newsletter

Не пропуштајте ги новитетите од светот на архитектурата и градежништвото

Слични статии

Продажба