Architect or project manager using mobile device at construction site
Urban roofer taking notes holding iPhone and writing in an urban location wearing hard hat and safety jacket, Fast Forward Commercial Excellence

PROplus program – Силна соработка за заеднички успех!

  • Бесплатно членство
  • Бодовно стимулирање
  • Можност за замена на бодови за набавка на материјали од Винербергер
  • Работа со најквалитетни и најсовремени градежни системи
  • Обуки и едукации на терен

Придружете се на PROPLUS програмата на Винербергер и ќе Ви обезбедиме поддршка во форма на едукации и обуки. Совладајте ја употребата на современи градежни системи, искористете ја можноста за промоција и видливост на пазарот и добијте попусти на материјалите од Винербергер.

Членството во PROPLUS програмата е бесплатно и многу едноставно бидејќи повеќето задачи се наша обврска. Потребно е само да ни најавите  во кој објект користите производи на Винербергер и да собирате поени. Со тоа што сте наш партнер Вие се обврзувате да ги употребувате производите на Винербергер во согласност со дефинираните правила за градење, да градите квалитетно и одговорно.

Станете партнер на Винербергер, бидете во тек со трендовите и научете сè за е4 енергетски ефикасните објекти преку градба со нашите иновативни системи!

За кого е PROplus програмата?

Програмата е наменета за сите мали и средни градежни компании кои во своите проекти користат исклучиво материјали од Винербергер: тули Porotherm и системи за покриви Tondach.

Како може да се приклучите кон PROplus програмата?

Во програмата може да пристапите преку директно контактирање на техничката поддршка на Винербергер или со испраќање е-пошта со барање за членство на proplus.mk@wienerberger.com

Кои се категориите во рамките на PROplus програмата?

Програмата PROPlus има 3 категории: Basic, Standard и Premium. Секој нов член започнува во Basic категоријата и во текот на годината собира поени и добива можност да премине во повисока категорија во која има повеќе предности. За секоја категорија е дефинирана посебна бодовна граница.

Како се собираат бодовите?

За време на посетата на техничката служба на Винербергер на Вашето градилиште, сите производи на Винербергер што се користат таму ќе бидат евидентирани. За секој производ, дефиниран е бројот на поени, што зависи од категоријата во која сте - повисоките категории носат повеќе поени и поголеми попусти.  1 поен = 50 ден + ддв. Поени се собираат од 01.01. до 31.12.

Пријавете се за PROplus програмата!

Контактирајте ја нашата техничка поддршка, пријавете ги објектите на кои работите и започнете со собирање поени!

Категории во ProPlus програмата

Градете квалитетно со производите на Винерберегр и бидете Premium член!

Basic, Standard и Premium бодовен ранг:

  • Категорија BASIC: 0-120 бодови
  • Категорија STANDARD: 120-300 бодови
  • Категорија PREMIUM: 300+ бодови

Остварете дополнителни поени со посебни пакети.

Користете истовремено Porotherm и Tondach системи за градба и добијте повисоко рангирање.

  • Пакетот “Премиум куќа” се добива ако на еден објект се користат тули, ќерамиди и дополнителни елементи за покрив.
  • Пакетот “Премиум покрив” се добива ако се користи целосно решение за покрив – ќерамиди и додатни елементи.
Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што Ви е најблиску

Пријавете се за Newsletter

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Продажба