Уредете го Вашиот двор

Павер-елементи Semmelrock

За твојот двор имаме совршен одговор

Дознајте повеќе
Tondach  покривни прозорци

Покривни прозорци Tondach

Поканете ја светлината во домот

Дознајте повеќе
Одводни канали Semdrain

НОВО

Одводни канали Semdrain

Ја носат водата на вистинскиот пат!

Повеќе инфо
Continental 9 голем формат на ќерамида

Новиот Continental 9

Ќерамиди со голем формат

Дознајте повеќе
Porotherm 25 Thermo

НОВО

Porotherm 25 Thermo

Енергетски ефикасно решение за ѕидови

Дознајте повеќе

200 години иновации

„Винербергер“ е најголемиот производител на тули во светот и со своите 200 производствени погони во 30 земји, ги држи водечките позиции на пазарите за ќерамиди во Европа. Преку висококвалитетните покривните системи Tondach, тулите Porotherm и павер-елементите Semmelrock, нудиме решенија насочени кон иднината во форма на градежни материјали со убедлив квалитет. 

Градите нов дом?

Со нас изградете го паметно!

Искористете ја понудата на бесплатни пресметки и совети од нашите експерти кои ќе ви помогнат да го изберете најдоброто решение за вашиот дом.

За набавка од најблиското складиште, консултирајте се со нашите комерцијални претставници!

НОВО! SemDrain® одводни канали

Ја носат водата на вистинскиот пат!

Во споредба со алтернативните решенија, полипропиленските канали за одводнување SemDrain го обезбедуваат најдоброто можно решение во однос на издржливоста, цврстината, леснотијата и трошоците за инсталација..

Дознајте повеќе

Semmelrock павер-елементи

За твојот двор имаме совршен одговор!

Semmelrock располага со широка палета на павер-елементи:  бехатонплочки и рабници за тераси, патеки, приоди и влезови и за сите модерни вкусови!

Дознајте повеќе

Tondach покривни прозорци

Поканете ја светлината во домот!

Чувствувајте се убаво во вашиот дом со покривните прозорци и целосното системско решение на Tondach за безбеден и издржлив покрив.

Savings, finances, economy and home budget calculations. Close up of man doing calculations and writing notes at home.

Калкулатор за Tondach покрив

Со нашиот едноставен калкулатор пресметајте ја потребната количина на материјл (ќерамиди и покривни додатоци) за вашиот нов Tondach покрив. 

Референтни објекти

Инспирирајте сѐ од реализирани проекти кои покажуваат што се е возможно со нашите глинени градежни материјали.

Od ideje do realizacije

Од идеја до реализација

Wienerberger техничка поддршка

Можеме да ви помогнеме во реализација на вашите желби!

  • Бесплатно советување во избор на материјалот
  • Бесплатно советување во градба со нашите системи
  • Бесплатни обуки на терен (на барање)
  • Бесплатна пресметка на потребната количина за вашиот проект

Контактирајте нѐ директно:

Блог објави

email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Referentni projekt Brick Award 22
Referentni projekt Brick Award 22

Продажба