Landing page predlog 2450 x 650 predlog br 2

За твојот двор имаме совршен одговор

Вашиот двор и вашата градина се продолжение на домот, коешто ве поканува да минувате време на отворено. Во опуштената атмосфера надвор можете да уживате со семејството и пријателите или да се изолирате сами и вистински да се одморите.

Ако барате инспирација за тоа како да ги остварите идеите за вашиот двор – ние имаме совршен одговор!

Ви го претставуваме нашиот нов бренд на пазарот: Semmelrock.

Semmelrock располага со широка палета на павер-елементи: бехатон, плочки и рабници за тераси, патеки, приоди и влезови и за сите модерни вкусови!

Неповторливo добар двор со Semmelrock

Semmelrock со децении ги дизајнира отворените простори за живеење во Европа. Опсежниот асортиман на производи ви нуди голема слобода и инвентивност во дизајнот.

Запознајте ги класичните и докажаните решенија на Semmelrock, кои ќе ви помогнат во создавањето комплетно решение за уредување на вашиот двор. 

5 аргументи зошто да ги изберете нашите павер-елементи

 • Изглед: голема палета на бои, текстури и формати;
 • Функционалност: лесна монтажа и задржување на природниот циклус на водата;
 • Квалитет: производи со највисок квалитет на пазарот, со голема издржливост и трајност;
 • Традиција и искуство: имаме над 60-годишна традиција, со 14 производствени погони во 7 земји;
 • Поддршка: ви нудиме помош од почетокот до крајот на вашиот проект.

Semmelrock Concept: еден дизајн – многу можности

Semmerlock

Semmelrock Concept е осмислен концепт за комбинирање производи од иста производна серија онака како што ви одговара, за да добиете уникатен дизајн на дворот.

Фамилиите на производи што се дел од Semmelrock Concept вклучуваат бехатон со иста површина, но со различна функционалност. Плочките и рабниците се со различна дебелина и различна носивост на тежина, а тоа ги прави погодни за поставување на различни зони во дворот – на верандата, по плочниците, околу базенот или по патеките кон домот или гаражата.

Благодарение на истата површина, можете да создадете заокружен изглед на дворот. Секоја фамилија на производи нуди разновидност на формати и бои, а нивното комбинирање ќе ви помогне да го креирате вашиот индивидуален стил.

Инспирирајте се за прекрасно поминато време во вашиот дом и двор со производите на Semmelrock stein+design.

Во меѓувреме, консултирајте се со нашиот стручен тим за вашиот двор.

Katalóg Semmelrock 2022

Dokonalý dizajn vonkajších priestorov

 • Objavte harmóniu dlažieb.
 • Vytvorte si ideálny priestor s rodinami produktov Semmelrock. 
 • Spoznajte krásne dizajnové nápady a inšpirujte sa našimi novinkami.

 

>> PREZRIEŤ ONLINE

Идеи за дворот

Пронајдете ја инспирацијата за вашиот двор

 • Висококвалитетни павер-елементи
 • Бројни идеи за беспрекорно поплочен двор
 • Технички податоци и упатства за употреба
Ново

Каков одговор од Semmelrock заслужува вашиот двор?

Клик за бехатон и плочки кои периодов се особено актуелни

Како децениски дизајнери на отворени простори за живеење, ние сме тука да за ви помогнеме при уредувањето на вашиот двор.

Ако барате инспирација за тоа како да ги изведете вашите идеи при уредувањето на дворот и на останатите надворешни простори од вашиот дом, сè што ви треба ќе најдете во брендот Semmelrock, кој сезонава за првпат е достапен на нашиот пазар.

Дознајте повеќе за нашите производи

Клик за повеќе инфо за Semmelrock

Дали ви е потребна дополнителна помош?

За цени и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблизу

Пријавете се за Newsletter

Не пропуштајте ги нашите новитети

Слични статии

Продажба