Suprema плочка жолто-кафеав меланж

Со бехатонот Suprema ќе постигнете уникатна убавина и чувство на топлина. Одличен избор за магично убави површини.
 • Боја: жолто-кафеав меланж
 • Површина: структурирана
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 4 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  - 20x20x6 cm - 2 броя
  - 40x20x6 cm - 1 броя
  - 40x40x6 cm - 2 броя
  - 60x40x6 cm- 2 броя
  1 ред = 1m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67826664
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
6 cm
Потрошувачка
0,96 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
139,96 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!