Wienerberger moderna arhitektura
House Celovška Slovenia

Инспирација

Дали сакате да знаете што можете да постигнете со нашите керамички градежни материјали? Или, едноставно, сакате да се инспирирате?

Градбите на Wienerberger се поделени на 4 главни типови:

Семеjни куќи

Соништата за вашата куќа почнуваат со инспирација...

Стамбени згради

Керамичките тули се погодни и за згради за повеќе семејства.

Јавни обjeкти

Заедничката животна средина е заедничка грижа.

Комплекси

Добро заслужениот одмор во квалитетна зграда дава нова сила.

Можете да истражувате за нив и со селектирање на посакуваниот архитектонски стил:

Модерен

Згради со модерен архитектонски стил

Медитерански

Згради што потсетуваат на Медитеранот

Класичен

Класичниот стил за многумина останува фаворит

Историски

Да се вратиме во минатото...

Wienerberger Brick Award

Некои од горенаведените градежни објекти учествуваа во Wienerberger Brick Award.
Ова е мултинационален архитектурен конкурс за куќи и згради изградени со материјали од глина.

Ръкостискане

Инспирирајте се. Дознајте повеќе. Одберете!

Заедно можеме да ги реализираме Вашите соништа!

  • Погледнете ги нашите референтни објекти и инспирирајте се.
  • Консултирајте се со нашите претставници за продажба.
  • Повелете во нашата Управа да го видите нашето богато производствено портфолио.
  • Одберете го најдобрито решение за Вас!

Можете да нè најдете тука: 

Управа 

ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница

Продажба