Picture of the Brick Book 2018

Brick Book

Brick Book e луксузно издание, во кое се сместени сите финалисти за наградата „Wienerberger Brick Award“ - победниците и номинираните, претставени од страна на меѓународни архитектонски автори.

Продажба