Female architect with hard hat and blueprint-casing inside a building shell touching a brick
Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket
Businessman and architect talking about a new building project at a construction site

Технички решениjа

Wienerberger е еден од водечките производители на керамички блокови (тули), ќерамиди и фасадни тули. Со своето богато производствено портфолио, Wienerberger поставува нови стандарди во поглед на иновациите, квалитетот и естетиката.

Ѕид Porotherm

Керамичките блокови Porotherm се решенија кои се енергетски ефикасни, модерни и пријателски настроени кон околината. Ѕидовите изградени со нив гарантираат трајна и здрава микроклима и безбеден дом и за идните генерации.

Покрив Tondach

Ќерамидите Tondach се природен производ без хемиски адитиви, достапни во повеќе дизајни и бои. Погодни се за сите типови покриви и секоја плочка има соодветни додатоци, кои го прават покривот комплетен. 

Фасада Terca

Фасадната тула Terca прави дополнителен слој на ѕидот, кој го штити од атмосферските влијанија, а во исто време решенијата за фасадните тули овозможуваат исклучителна креативна слобода при дизајнирањето. Градбите од тули имаат вечна убавина, неповторлив карактер и шарм. 

Павер-елементи Semmelrock

Доколку барате идеално решение за уредување на вашиот двор, тераса, надворешен простор, широкиот асортиман на бехатон, плочки и рабници од брендот Semmelrock ви стојат на располагање.

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

 Контактирајте нè и ќе ви помогнеме!

Дали ви треба дополнителна помош?

Сакате персонализирана понуда?

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Најдете дистрибутер

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријавете се за њуслетер

Не ги пропуштајте најновите вести од нас

Продажба