Pastella плочки светло сива

Со плочките Pastella ќе постигнете уникатни резултати благодарение на можностите за комбинирање со бехатонот Pastella и големо форматните плочки Pastella Grande.
  • Боја: светло сива
  • Површина: миена

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67824072
Димензии (ДxШxВ)
40 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
6,25 бр./м²
Палети
60 бр.
Тежина
18 кг/бр.
Оптоварување
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба