Pastella жолто-кафеава

Плочки со пастелни бои и миени површини, идеални за најубавите тераси, балкони или пешачки патеки.
  • Површина: Миена
  • Дебелина: 3,80 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Формати: 60x30 cm, 40x40 cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android

Референци

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!