Модерни плочки со уникатен дизајн. Елегантната композиција на експресивни бои на Asti Colori ѝ даваат единствена нота. Импресивната површина дополнително се издвојува, благодарение на правите рабови без закосување и класичната правоаголна форма. Создадете посебна атмосфера во просторот, многу поинаква од вообичаената.
  • Боја: графитно бела
  • Површина: colorflow

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827414
Димензии (ДxШxВ)
60 x 30 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
5,56 бр./м²
Палети
60 бр.
Тежина
21,15 кг/бр.
Оптоварување
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба