Модерни плочки со уникатен дизајн. Елегантната композиција на експресивни бои на Asti Colori ѝ даваат единствена нота. Импресивната површина дополнително се издвојува, благодарение на правите рабови без закосување и класичната правоаголна форма. Создадете посебна атмосфера во просторот, многу поинаква од вообичаената.
  • Боја: жолто бела
  • Површина: colorflow

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827606
Димензии (ДxШxВ)
60 x 30 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
5,56 бр./м²
Палети
60 бр.
Тежина
21,15 кг/бр.
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба