Asti Colori графитно бела

Модерни плочки со уникатен дизајн. Елегантната композиција на експресивни бои на новата плочка Asti Colori ѝ даваат единствена нота. Правата линија го истакнува ефектниот изглед на површината. Создајте посебна атмосфера во просторот, многу поинаква од вообичаената.
  • Површина: colorflow
  • Дебелина: 5 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 20,70 kg
  • Формати: 60x30 cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android

Референци

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!