Appia Antica плочки црвен меланж

Елеганција и индивидуалност се карактеристики што плочките Appia Antica ќе му ги дадат на вашето омилено место за одмор и релаксација.
  • Боја: црвен меланж
  • Површина: colormix

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67829818
Димензии (ДxШxВ)
40 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
6,25 бр./м²
Палети
60 бр.
Тежина
18 кг/бр.
Оптоварување
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба