За љубителите на чистите линии и едноставната убавина ви ја претставуваме Asti Natura. Нијансите на сиво се секогаш модерни, зрачат со смиреност и совршено се вклопуваат во секој проект. Креативното акцентирање е можно во комбинација со плочките ASTI Colori.
  • Боја: варовник сива
  • Површина: природен бетон

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827418
Димензии (ДxШxВ)
60 x 30 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
5,56 бр./м²
Палети
60 бр.
Тежина
21,15 кг/бр.
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба