За љубителите на чистите линии и едноставната убавина ви ја претставуваме Asti Natura. Нијансите на сиво се секогаш модерни, зрачат со смиреност и совршено се вклопуваат во секој проект. Креативното акцентирање е можно во комбинација со плочките ASTI Colori.
  • Боја: графитно сива
  • Површина: природен бетон

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827416
Димензии (ДxШxВ)
60 x 30 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
5,56 бр./м²
Палети
60 бр.
Тежина
21,15 кг/бр.
Оптоварување
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба