Appia Antica Grande плочки сив меланж

Appia Antica Grande восхитуваат со својата хармонична шарена површина и издолжен, правоаголен формат. Вашиот двор или тераса може да се претвори во омилено место за одмор. Создадете свој стил во домот.
  • Боја: сив меланж
  • Површина: colormix

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827444
Димензии (ДxШxВ)
60 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
4,17 бр./м²
Палети
40 бр.
Тежина
27 кг/бр.
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба