Appia Antica Grande плочки црвен меланж

Appia Antica Grande восхитуваат со својата хармонична шарена површина и издолжен, правоаголен формат. Вашиот двор или тераса може да се претвори во омилено место за одмор. Создадете свој стил во домот.
  • Боја: црвен меланж
  • Површина: colormix

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67827445
Димензии (ДxШxВ)
60 x 40 x 5 cm
Висина
5 cm
Потрошувачка
4,17 бр./м²
Палети
40 бр.
Тежина
27 кг/бр.
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!