Иновации

Иновативен систем Pavelock - Einstein®

Системoт Pavelock - Einstein®  е  патентиран систем за целосно поврзување и интегрирана безбедност против поместување  на поплочената површина. 
Се работи за уникатна технологија за поврзување, која гарантира исклучителна отпорност при оптоварување на поплочената површина.

Системот Pavelock - Einstein®

Со интелигентна техника за фугирање

Интелигентната техника на фугирање е сконцентрира врз прописите на површини со големо и интензивно оптоварување од автомобили. Преку кружните елементи за поврзување и прицврстување се обезбедува потребната ширина на фугата според стандардот, како и нејзиното полнење со минимален контакт помеѓу елементите на патот. Предуслов за оптимална функционалност на производите со системот Pavelock - Einstein®   е ставањето во согласност со сегашните стандарди.

Предности на системот

MK_MKT_PHO_REF_PAV_SEM_Arte_antracit.jpg
Arte бехатон
  • Специјализирани за површини со густ автомобилски сообраќај
  • Нема поместување и деформација дури и под најголеми оптоварувања
  • Точна, компатибилна ширина со стандардите и полнење на фугите со помош на заоблени елементи за поврзување и фиксирачки елементи
  • Специјална технологија против кршење на рабовите,  почитувајќи ја  потребната ширина и полнење на фугите
  • Економски исплатливо решение заради можност за поставување со машина
  • Различни опции за формирање благодарение на бројните форми, бои и површини
  • Реставрација без проблеми по ископни работи со зачувување на оригиналната визија. Можност за замена на одделни елементи на поплочувањето
  • Голема отпорност дури и при високи температури
  • Отпорност на мраз и луга
  • Докажан квалитет според EN стандардите.

Производи со системот Pavelock- Einstein®

Construction worker with tablet computer, Fast Forward Commercial Excellence

Имате ли прашања за нас или за нашите производи?

Ние сме тука за вас!

Дали ви треба дополнителна помош?

За цена и набавка

Контактирајте ги нашите претставници за продажба!

Локации на дистрибутери

Најдете го дистрибутерот што ви е најблиску

Пријава за Newsletter

Не пропуштајте ги нашите новитети

Слични статии

Продажба