Arte сиво прошарана

Бехатонот ARTE оптички неверојатно потсеќа на калдрма и изгледа како да се состои од многу поединечни елементи. Во суштина се состои само од четири бехатони со различни димензии, а со многу едноставно и наизменично поплочување добиваме лепеза (традиционална шема со која се создава калдрма) или бранови.
  • Површина: кварцна (антрацит), colorflow
  • Дебелина: 8 cm
  • Формати: Арте бекатон е составен од 4 елементи со различни димензии.
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!