Уникатен бехатон кој го има шармот на традиционалното гранитно поплочување, но е произведен од бетон. Оптички неверојатно потсеќа на калдрма и со едноставно и наизменично поплочување на елементите добиваме лепеза или бранови.
  • Боја: сив меланж
  • Површина: colormix
  • Формат: 2 броя на всяка двойка дъги A+B

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67824744
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
10 cm
Потрошувачка
1185 бр./м²
Палети
5,670 бр.
Тежина
1185 кг/палета
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба