Бехатонот ARTE оптички неверојатно потсеќа на калдрма и изгледа како да се состои од многу поединечни елементи. Во суштина се состои само од четири бехатони со различни димензии, а со многу едноставно и наизменично поплочување добиваме лепеза (традиционална шема со која се создава калдрма) или бранови.
 • Боја: антрацит
 • Површина: природен бетон
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  6 броя елемент А
  6 броя елемент B
  6 броя елемент C
  6 броя елемент D
  Испорака само на цели палети = 6.34 кв.м. /8 реда/
  Комбиниран формат: 1 ред=0.8 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67829530
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
8 cm
Потрошувачка
1127 бр./м²
Палети
0,006 бр.
Тежина
1127 кг/палета
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба