Уникатен бехатон кој го има шармот на традиционалното гранитно поплочување, но е произведен од бетон. Оптички неверојатно потсеќа на калдрма и со едноставно и наизменично поплочување на елементите добиваме лепеза или бранови.
  • Боја: антрацит
  • Површина: природен бетон
  • Формат: Испорака на цела палета = 5,62 кв.м./7 реда / Во еден ред:
    - 16 А сегменти и 16 Б сегменти
    Елементите за спојување се нарачуваат дополнително

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67824461
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
10 cm
Потрошувачка
1283 бр./м²
Палети
5,623 бр.
Тежина
1283 кг/палета
Оптоварување
Hand typing on tablet computer lying on blueprint

Пријава за Newsletter

Бидете секогаш во тек! Пријавете се за нашиот билтен затоа што ви ги испраќаме само најважните информации од светот на Винербергер 📩

Продажба