Уникатен бехатон кој го има шармот на традиционалното гранитно поплочување, но е произведен од бетон. Оптички неверојатно потсеќа на калдрма и со едноставно и наизменично поплочување на елементите добиваме лепеза или бранови.
  • Боја: сив меланж
  • Површина: colormix
  • Формат: Испорака на цела палета = 5,62 кв.м./7 реда / Во еден ред:
    - 16 А сегменти и 16 Б сегменти
    Елементите за спојување се нарачуваат дополнително

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67824743
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
10 cm
Потрошувачка
0,80 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
1283 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!