Уникатен бехатон кој го има шармот на традиционалното гранитно поплочување, но е произведен од бетон. Оптички неверојатно потсеќа на калдрма и со едноставно и наизменично поплочување на елементите добиваме лепеза или бранови.
  • Боја: антрацит
  • Површина: природен бетон
  • Формат: 2 броя на всяка двойка дъги A+B

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67824491
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
10 cm
Потрошувачка
0,81 бр./м²
Палети
1 бр.
Тежина
1185 кг/палета
Оптоварување
email, chat and telephone symbols

Пријава за Newsletter

Пријавете сѐ за нашиот Newsletter и бидете во тек со сите новитети од светот на Винербергер. 📩

Продажба