Бехатонот ARTE оптички неверојатно потсеќа на калдрма и изгледа како да се состои од многу поединечни елементи. Во суштина се состои само од четири бехатони со различни димензии, а со многу едноставно и наизменично поплочување добиваме лепеза (традиционална шема со која се создава калдрма) или бранови.
 • Боја: сив меланж
 • Површина: colormix
 • Формат: Достапно во комбинирана форма, 3 формати на палета. Во еден ред се испорачуваат:
  6 броя елемент А
  6 броя елемент B
  6 броя елемент C
  6 броя елемент D
  Испорака само на цели палети = 6.34 кв.м. /8 реда/
  Комбиниран формат: 1 ред=0.8 m²

Код на производот Димензии (ДxШxВ) Висина Потрошувачка Палети Тежина Оптоварување
Код на производот
67829531
Димензии (ДxШxВ)
Комбиниран формат
Висина
8 cm
Потрошувачка
0,01 бр./м²
Палети
0,796 бр.
Тежина
1127 кг/палета
Оптоварување
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!