Arte антрацит

Бехатонот ARTE оптички неверојатно потсеќа на калдрма и изгледа како да се состои од многу поединечни елементи. Во суштина се состои само од четири бехатони со различни димензии, а со многу едноставно и наизменично поплочување добиваме лепеза (традиционална шема со која се создава калдрма) или бранови.
  • Површина: кварцна (антрацит), colorflow
  • Дебелина: 8 cm
  • Формати: Арте бекатон е составен од 4 елементи со различни димензии.
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android

Референци

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!