Senso Grande сиво-кафеава прошарана

Голем формат бехатон во избор од две прошарани и сива боја е одлично решение за големи атрактивни површини.
  • Површина: кварцна (сива), colormix
  • Дебелина: 8 cm
  • Тежина по парче: 43,50 kg
  • Формати: 60x40cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!