Elegant црвено-базалт прошарана

Модерниот формат и убавите прошарани бои на овие плочки може да се комбинираат со секој тип на куќа и боја на фасада. За единствени тераси и останати пешачки површини.
  • Површина: colormix
  • Дебелина: 3,80 cm
  • Парчиња во палета: 60 парчиња
  • Тежина по парче: 15,75 kg
  • Формати: 60x30cm
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!