Appia Antica сив меланж

Класична форма на плочки кои едноставно се комбинираат. Павер-елементи за проекти со различна функционалност.
  • Површина: colormix
  • Дебелина: 5 cm
  • Формати: 40x40 cm
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!