Bradstone old town трио микс

Удобност и уживање во сопствениот дом. Карактеристиките на овие плочки се профилирана, нерамна површини и неправилни рабови. Поубави од кои било други камени плочки.
  • Површина: структурирана
  • Дебелина: 3,80 cm
  • Формати: 60x60 cm, 60x45 cm, 60x30 cm, 45x45 cm, 45x30 cm, 30x30 cm

    Достапно во комбинирана форма, 6 формата на палетата, 6,07 M2/палета.
Kontakt
Kонтактирајте со нас
Мобилна апликација Garden Visions за iOS
Мобилна апликација Garden Visions за Android

Референци

© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
© Copyright: IN FOTO VIDEO & DIZAJN
Male and female project manager collaborating in front of computer screen at office

Пријава за Newsletter

Претплатете се на нашиот њуслетер и бидете први што ќе ги дознаете најновите вести, производи, игри, итн.
Се што ви треба е да го внесете вашето име и е-пошта!